OM OSS

VÄLKOMMEN TILL RESTAURANGGROSSEN I STOCKHOLM AB

Vi är en av Stockholms grossister inom engångsartiklar, plast, aluminium städ, take away och diskmedel till restauranger som värdesätter kvalitet.

Vi har alltid prioriterat kvalitet och hög service vilket uppskattas av våra kunder. Beställningar som görs före kl 10.00 under vardagar levereras samma dag om möjlighet finns. Annars levererans dagen efter.

 

Vår kundtjänst är till för dig och är öppen måndag-fredag 8.30-17.30. Vi hjälper dig gärna med frågor gällande ditt köp, fakturor, leverans, returer, reklamationer, etc.

 

Vi kan hjälpa dig från start och bygga ett nytt kök eller renovera ditt befintliga kök och i vår verkstad tillverkar vi rostfria kylbänkar, diskbänkar, hyllor osv efter dina behov. Vi utför även kyl och frysarbeten

SORTIMENT

Vi har över 11000 produkter i vårt sortiment på hemsidansom omfattar engångsartiklar, kemikalier, take away, servetter, papper, ljus, plast, aluminium samt även köksmaskiner.

När vi presenterar vårt sortiment så kan vi med stolthet säga att vi har ett fantastiskt utbud. Tveka inte att kontakta oss om du inte finner det du söker på hemsidan

STORKÖKSERVICE

I vår verksamhet är service och reparationer av Wexiödiskmaskiner en del av vårt servicekoncept. Där ingår även försäljning av köks och restaurangutrustning. Vi kan hjälpa dig från start och bygga ett nytt kök eller renovera ditt befintliga kök och i vår verkstad tillverkar vi rostfria kylbänkar, diskbänkar, hyllor osv efter dina behov. Vi utför även kyl och frysarbeten.

PRODUKTKATEGORIER

Alla våra artiklar är sorterade utifrån funktion. Vi har alltså tänkt på vad alla artiklar används till och sedan lagt in dem i en passande kategori. Du ser produktindelningen till vänster i webbutiken. Klicka på den kategori du är intresserad av för att sedan gå vidare till den underkategori du vill se.

Recensioner