EAZYCOVER

about-usimage

Med Eazycover kan du täcka över fat, kärl och skålar på bara några sekunder. Eazycover anpassar sig efter formen på dina förvaringskärl och sluter tätt mycket bättre än all annan plastfilm, dessutom helt utan att klibba. Med Eazycover håller sig din mat och dina råvaror fräschare längre.

Eazycover förenklar livsmedelshanteringen i restauranger och storkök genom att komplettera den dagliga användningen av traditionell plastfilm. När du använder Eazycover kommer du att märka hur mycket enklare det blir att ta hand om maten och hur mycket fortare det går! Med Eazycover sparar du både tid, plast och pengar.

Hemligheten ligger i det inneslutna bandet av naturgummi, som gör att Eazycover omedelbart sluter tätt kring alla kärl. Maten torkar inte och håller sig fräsch samtidigt som smak och doft bevaras.Dessutom minimerar du risken för bakteriespridning mellan olika matkärl. Hälsoinspektörer älskar Eazycover.

Det tar bara fem sekunder att täcka ett matkärl med Eazycover. Jämfört med traditionell plastfilm sparar du 20-40 sekunder varje gång. Dessutom slipper du flytta maten till en särskild inplastningsstation. Med Eazycover täcker du maten där den står. Eazycover finns i Large, Medium och Small. Hättorna är lätta att ta på och lätt att ta av, så du kan använda en Eazycover många gånger, innan du slutligen stoppar den bland återvinningsplasten. Med Eazycover gör du en insats för miljön genom att maten håller längre och du gör av med mindre plast.

Produkten läggs i kundvagnen