Så här handlar du

PRODUKTKATEGORIER

Alla våra artiklar är sorterade utifrån funktion. Vi har alltså tänkt på vad alla artiklar används till och sedan lagt in dem i en passande kategori. Du ser produktindelningen till vänster i webbutiken. Klicka på den kategori du är intresserad av för att sedan gå vidare till den underkategori du vill se.

  Ring direkt till Kundtjänst: 08-550 104 50

SÖK ARTIKLAR

Om du vill leta rätt på nya varor kan du göra det via sökrutan längst upp i sidhuvudet. När du skriver in ett sökord kommer det upp förslag på produkter som passar din sökning. Klicka på någon av dessa för att visa produkten. Om du istället vill göra en allmän sökning på ditt sökord så trycker du på Enter eller sökikonen bredvid sökrutan.

MINA LISTOR

Längst upp till höger på sidan samt i din profil finns det tre typer av listor för att snabbt komma åt de produkter du oftast beställer.

  •  Under Köpta artiklar visas alla de produkter som du lagt en beställning på.
  • Under Min prislista visas ditt eget specialsortiment.
  • Under Favoritlistor visas de listor du skapat och i varje specifik lista de produkter du lagt till.

Du kan lägga till produkter i en favoritlista genom att klicka på listikonen på en produkt i webbutiken. Produkten läggs då till i din första favoritlista. Du kan du även lägga till en produkt i en favoritlista genom att gå in på en specifik produkt, välja lista och klicka på lägg till.

TILLBEHÖR

En bra hjälp för våra kunder är att det är lätt för dig att hitta tillbehör till artiklar, till exempel lock som passar till en kaffemugg. Den enda du behöver göra är att klicka in dig på den artikel du vill ha mer information om. Under rubriken "Tillbehör" kommer du hitta artiklar som passar ihop med den stora artikeln längst upp på sidan.
Utöver tillbehör kan det också finnas produkter under rubriken "Tillvalsartiklar". Dessa är produkter som oftast används i samband med vald produkt. Du behöver kanske en hink eller rengöringsmedel till din svabb.

OM DU INTE ÄR KUND

Om du inte är kund sedan tidigare hos Restauranggrossen, måste du skicka en förfrågan till oss för att bli upplagd i vårt system.

 

Produkten läggs i kundvagnen