ODK PURÉER

about-usimage

ODK‘s serie av fruktpuréer förenklar arbetet, förhöjer kvalitén och smaken på dina cocktails. Till skillnad från syrups innehåller ODK‘s Mixline en stor andel äkta frukt från Sicilien, Italien, inga artificiella smaktillsatser och är ett koncentrat som betyder att du enbart behöver använda 1-2cl i en cocktail.

Du slipper även svinn genom dess hållbarhet som är 24 månader oöppnad och 6 månader för en öppnad flaska. Droppkork kommer monterad direkt på flaskan.

Dess användningsområden är oändliga och passar minst lika bra som bl.a : topping på glass, smaksättare av glass i glassmaskin, i smoothies, frappuchino, icecoffe och mycket mer. Prova dig fram, enbart din fantasi sätter gränserna!

 

MIXLINE

Våra puréer är tillverkade utav frukt från högsta kvalité från Sicilien, Italien. Till skillnad från sockerbaserade syrups så innehåller våra puréer allt mellan 15 – 50 % äkta frukt, och inga tillsatser eller essenser! Utöver detta så är ODK’s puréer även ett koncentrat, vilket innebär att du enbart behöver använda hälften av mängden du i vanliga fall använder då du arbetar med syrups. Dessa puréer går att använda till allt från cocktails, smoothies, frappuccino, glass smaksättare och t o m sylt på tex pannkaka! Enbart din fantasi sätter gränserna.

Puréerna levereras i en snygg designad vit plastflaska med en smart droppkork monterad direkt på flaskan som förhindrar allt från bananflugor till spill och med ett långt förbrukningsdatum på 2 år oöppnad och 6 månader för en öppnad flaska kommer du aldrig mer uppleva onödigt svinn.

 

SOURLINE

ODK’s Sourline är tillverkad i samma anda som våt otroligt populära Mixline. Samma hållbarhet, och samma underbara och starka smak. Nu slipper du slösa bort onödiga arbetstimmar på att stå och tillverka ert egna sockerlager. Och du slipper även tråkiga Sweet n Sour & Citron pulver som utblandas med vatten. Vår Citronjuice och Limejuice är tillverkad av frukt från soliga Sicilien, vilket du kommer att känna i smaken. Glöm alla pulverpåsar, och gör ditt arbete enklare och snabbare genom att använda ODK Sourline. Sourline levereras i en snygg genomskinlig designad plastflaska med en smart droppkork monterad direkt på flaskan som förhindrar allt från bananflugor till spill och med ett långt förbrukningsdatum på 2 år oöppnad och 6 månader för en öppnad flaska kommer du aldrig mer uppleva onödigt svinn.

 

CREAMLINE

ODK Creamline är speciellt framtagen för Kafféer och Restauranger men går minst lika bra att använda i cocktails. Med en tjockare och kraftfullare smak än sockerbaserade syrups så får du en helt annan dimension i dina drinkar! Prova gärna att skumma mjölken med någon av våra smaker innan du serverar en latte t.ex. Creamline levereras i en snygg vit designad plastflaska med en smart droppkork monterad direkt på flaskan som förhindrar allt från bananflugor till spill och med ett långt förbrukningsdatum på 2 år oöppnad och 6 månader för en öppnad flaska kommer du aldrig mer uppleva onödigt svinn.

SYRUPLINE

ODK Syrupline är vår senaste linje. Med fräscha och unika smaker som Falernum, Fläder, Ingefära och Vit Mint kan du pröva dig fram och hitta nya smaksensationer. Syrupsen levereras i en snygg genomskinlig designad plastflaska med en smart droppkork monterad direkt på flaskan som förhindrar allt från bananflugor till spill och med ett långt förbrukningsdatum på 3 år oöppnad och 8 månader för en öppnad flaska kommer du aldrig mer uppleva onödigt svinn.

Produkten läggs i kundvagnen